IoAgrit SARKA 2017 messuilla

Hienoa Helmikuuta!

Onnistuneet Sarka-messut takanapäin. Messuosastomme oli ajoin jopa kiireinen, messutarjous joka muuten oli hyvä hyödynnettiin. Messuja edeltävänä päivänä esittelimme järjestelmäämme Aromaan tilalla Kauhavalla.

Julkaisimme myös uuden animaation, josta hauskalla tavalla havannoillistetaan kuinka järjestelmämme toimii.

 

IoAgrit EUROTIER 2016 näyttelyssä

Hyvää Marraskuuta!

IoAgrit osallistui tämän vuoden Eurotier Messuille Hannoverissa. Saimme juuri valmiiksi mobiilisovelluksen, jota demosimme Eurotier messuilla mahdollisille yhteistyökumppaneille ja jakelukanaville. Laitteisto herätti ansaittua huomiota ja messuilta ei löytynyt vastaavaa tuotetta. Uskomme tuotteemme olevan markkinoiden paras kun saamme viimeisteltyä laitteiston kaikki ominaisuudet.

 

IoAgrit OKRA 2016 näyttelyssä

Hyvää elokuuta!

Lomat on vietetty ja IoAgrit on täydessä työntouhussa. Kilpailumme Okrassa oli menestys ja vastanneiden kesken arvottiin lahjakortti Tallink-Siljalle. Tällä kertaa onnetar suosi Pauli Johanssonia Vihtarista. Tallink-Silja toimittaa lahjakortin voittajalle.

 

FindIt-järjestelmämme tuotantoversio on tekeillä ja uskomme myynnin alkavan vielä tämän syksyn aikana.

 

Ystävällisin terveisin IoAgrit Oy

 

Kiitos vierailusta osastollamme,

Tuotteemme FindIt -lehmänetsimisjärjestelmä herätti kiinnostusta ja saimme paljon palautetta sekä hyviä ideoita kuinka saamme kehitettyä tuotteesta monipuolisemman ja paremman. Myös sika, lihakarja, lammas ja jopa hevostilalliset ilmaisivat kiinnostuksensa tuotetta kohtaan.

FindIt järjestelmä on testikäytössä ja tulee varsinaisesti myyntiin syksyn aikana, mikäli olet kiinnostunut kokeilemaan laitteistoa otathan yhteyttä.

 

Yhteistyö terveisin

IoAgrit Oy